Tøjstativer til børn

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Tøjstativer

til børn

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

TØJSTATIV VANDRØR – FÅ ET UNIKT DESIGN TIL BOLIG & ERHVERV

Tøjstativer i vandrør og har mange forskellige designs, der passer ind i både bolig og erhverv. Et stativ vandrør giver din boligindretning et råt og minimalistisk look. Du får ikke kun et minimalistisk look, men samtidig får du en personlig og holdbar garderobeløsning. Siden webshoppen åbnede i 2016 har vi allerede fået en række populære produkter, som vores kunder er særligt glade for; Peter, Else, Vincent, Emma, Tove og Alfred stativ vandrør. Med vores Peter tøjstativ får du et stativ, der har en indbygget skohylde til opbevaring af tasker og sko. Du får ikke kun plads til sko og tasker på vores Peter-stativ, men udover det får du et bredt stativ i to størrelser som passer ind i alle boligindretninger. Vores Else-stativ får du plads til kjoler på den ene del af stativet og på den anden side har du mulighed for, at opbevare skjorter og bukser på bøjler. På ydersiden af stativet får du en hylde, hvor du kan have plads til håndtasker og smykker. Stativet leveres i to forskellige størrelser og tykkelser. Vincent-stativet er et enkelt stativ, der kan passe ind i stort set alle boligindretninger. Du har mulighed for at opbevare kjoler, skjorter, t-shirts og bukser på bøjle. Emma stativet har et enkelt og minimalistisk design, der giver et frisk pust til din garderobe. Tove tøjstativet monteres med skruer ind i bagvæggen og skal ikke monteres i gulvet. Alfred-stativet er vores mest populære stativ, hvor du selv kan bestemme afstanden i mellem benene på stativet. De forskellige stativer kan købes i sort og galvaniseret. Hvis din virksomhed står og mangler en indretningsløsning, så forhandler vi også vores stativ vandrør designs til erhverv.

ET FEDT TØJSTATIV ER ET MUST!

De produkter, vi sælger flest af, er uden sammenligning vores tøjstativer. Og det er der flere grunde til. At have et stativ at hænge sit tøj på tilfører ikke blot en enorm praktisk værdi, men bidrager også til din samlede indretning. Her kan du fx se de billeder, som vores kunder har taget: Det er tydeligt, hvordan det helt rigtige tøjstativ kan sætte prikken over i´et på din indretning. Det praktiske – og mere kedelige – aspekt er naturligvis også værd at bemærke. Du kender sikkert allerede til besværet ved at have sit tøj liggende i en skuffe eller i et skab, hvor der bliver krøllet, falder sammen – og hvor bunken vælter, hvis du skal have fat i den nederste trøje. Alt dette undgår du ved at have et sted at hænge dit tøj. Og eftersom dit tøj derfor hænger på bøjler, kan du også undgå at bruge lang tid hver morgen på at stryge. Når fx dine skjorter hænger fint og nydeligt på bøjlen, så forbliver den nystrøget og ikke en krølle er til at få øje på. Nu behøver du ikke stryge dit tøj, hver gang du skal have det på om morgenen.

Det hele skal naturligvis ikke handle om praktiske årsager. Og her kan vi lige så godt bare være ærlige: Et fedt tøjstativ ser også bare rigtig godt ud. Her på siden kan du fx se alle de billeder, som vores kunder har lagt op. Her er det vist, hvordan et stativ til dit tøj kan passe perfekt ind i indretningen og virke sætte prikken over i´et på fx dit soveværelse og generelt i din boligindretning. Ikke blot det æstetiske bidrag til boligindretningen, som et pænt stativ til dit tøj bidrager med, kan læres ved at kigge på de billeder, som vores kunder har lagt op. Du har også her mulighed for at hente inspiration til din egen indretning, og måske får du et par gode idéer ved at kigge på billederne. Idéer, som du derefter kan implementere i din egen bolig – eller dit eget værelse – også.

VVS RØR TIL TØJSTATIV

Inden vi åbnede webshoppen brugte vi lang tid på, at undersøge hvilket materiale vores stativer skulle laves i og valget faldt på vvs rør til stativerne. Vi har mange års erfaring fra vvs verdenen og indså hurtigt, at vvs rør til stativet var det bedste valg af materiale. Materialet er robust og giver et råt look. Det handler ikke kun om, at finde det materiale, hvor tøjstativerne tager sig bedst ud – vi vil kun have det bedste og derfor bruger vi vvs rør til stativerne. Og rent designmæssigt synes vi også, at disse VVS rør kan noget. Det giver et råt look, som passer rigtig godt ind i en række forskellige boligindretninger og stile. Og det kan med garanti komplimentere det visuelle i din indretning i dit hjem eller på dit værelse. Og der er også praktiske årsager, som gør VVS rør til det helt oplagte valg at lave dit næste stativ af. Det er utrolig holdbart. Og det er naturligvis rart for dig. På den måde slipper du for drillende stativer, hvor tingene går i stykker, knækker og ikke er til at have med at gøre. Når du vælger VVS rør som materiale, så undgår du et billigt stativ af plastic, som ikke holder særlig længe – og derfor skal du ud og skifte stativ ofte. Med et stativ bygget på VVS rør får du et holdbart og trofast stativ.

TØJSTATIVER TIL BØRN

Alle vores stativer kan også tilpasses til et børneværelse. Vi har flere modeller til børneværelset og vores kunder elsker dem. Tøjstativer til børn kan følge barnet hele livet og hele tiden udvides og tilpasses til indretning på børneværelse. Derved kan dit barn også få et lækkert stativ til at hænge sit tøj på. Det kan gøre det mere overskueligt for dit barn at holde styr på tøjet, hvis det hænger pænt og nydeligt på et tøjstativ. På den måde er det nemt lige at finde dét stykke tøj, som han eller hun står og mangler. Ydermere kan et stativ til tøjet også være en fantastisk idé at give i gave: Uanset om der er til dit barn, barnebarn eller andre børn, der kan have brug for et stativ til sit tøj. Og det er helt sikkert en gave, som barnet vil sætte stor pris på og have et stort smil på læben, når han eller hun modtager det. Og du skal ydermere huske på, at der ingen øvre grænse er for, hvornår du kan give barnet et stativ til sit tøj: Det kan være til de mindre fra 5-årsalderen, hvor de næsten lige har lært selv at have styr på sit tøj, til de “børn,” som meget snart er ved at blive voksne og måske endda flytte hjemmefra.

STORT UDVALG AF STATIVER

Her på webshoppen finder du et bredt udvalg af en række forskellige tøjstativer. De er produceret i vandrør, og det har en række fordele for dig. For det første sikrer det dig en god kvalitet. Disse vandrør går ikke nemt i stykker, og de kan holde i mange år. Dertil er de med til at give et råt og fantastisk look. De tøjstativer, som du finder på vores webshop, kommer i farverne sort og galvaniseret, og så er det op til dig at vælge, hvilken farve der passer bedst til din indretning. Dog forhandler vi ikke kun stativer til dit tøj her på vores webshop. Du kan også finde en række andre produkter. Du kan fx tage et kig på vores fantastiske brune lammeskind, som også passer glimrende ind i din indretning og er utrolig behagelige og varme at sidde i. Når du har fundet dit tøjstativ, kan du trygt og sikkert handle det hos os. Vi har en række positive anmeldelser fra tidligere kunder, som har været så glade for deres køb, at de har givet os en god anmeldelse. Ydermere kan du betale med lige de betalingsmetoder, du ønsker; også MobilePay! Husk også, at vi har en super hurtig levering, og at vi tilbyder gratis fragt, hvis du køber for mere end 299 kroner.

SORT OG GALVANISERET STATIV

Vi forhandler alle vores stativer i farverne sort og galvaniseret. Begge stativer passer ind i enhver boligindretning. Den galvaniseret farve er sølvfarvet og det sort er mat sort. Derved kan du vælge den helt rigtige farve, som passer ind i din boligindretning. Dit tøj skal naturligvis hænge på noget, som også matcher din samlede indretning og bidrager til den stil, som du har valgt at gå med. Og du har sikkert allerede en glimrende viden om, hvilken farve der vil passe bedst til dit tøj. Du kan gå farverne igennem og vælge det helt rette, der passer til dig. En farve kan nemlig også afspejle mere end blot din indretning – den kan måske også afspejle hvem du er som person, og hvilken slags tøj du bedst kan lide at have på. Og du kan også træffe et valg, hvori du implementerer dit nye stativ ind i din indretning; det kan du fx gøre ved at vælge, hvilke møbler og farver der skal være synlig i forbindelse med dit tøj og dit stativ.

DIY – LAV SELV TØJSTATIV AF VANDRØR

Med vores store erfaring inden for boligindretning og design har du altid mulighed for selv, at designe dit nye tøjstativ. Lav selv tøjstativ af vandrør er en service vi tilbyder til kunder, der gerne vil have noget unikt, der passer ind i din boligindretning. Vi har lavet skohylde DIY, stålben til plankebord og reol vandrør.

Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret