Tøjstativer

i galvaniseret rør

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Tøjstativer

i galvaniseret rør

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Tøjstativ i vandrør

Hos RAW58 finder du de nyeste garderobeløsninger af tøjstativ i vandrør. Vi håndlaver alle vores tøjstativer, så de passer ind i både bolig og erhverv. Vores designs giver din bolig et unikt og råt udtryk og vi har med garanti også et til din indretning. Vi har en række tøjstativer i rør, der er meget populære som vores modeller; Peter, Else, Vincent, Emma, Tove og Alfred tøjstativ i vandrør.

Vores Emma og Tove tøjstativ passer som garderobeløsning, hvor der ikke er særlig meget plads og derfor kan du også bruge tøjstativet i vandrør, som rumdeler. Vores Alfred og Peter tøjstativ kan bruges i bolig og erhverv, men passer særligt godt ind som garderobeløsning til erhverv. Peter stativet i rør kan laves med en knage i siden, hvis man ønsker, at hænge smykker og tasker på det. Alfred er et unikt rør stativ, der giver et råt og minimalistisk udtryk i både bolig og til erhverv.

Tøjstativer til bolig og erhverv

Vi har et bredt produktsortiment, der med garanti passer ind i din boligindretning eller dit erhvervslokale. Det minimalistiske og rå look giver en anderledes boligindretning og giver din boligindretning et personligt touch. Vi har fundet inspiration i byer som Berlin og London, hvor tøjstativer i vvs rør og andre garderobeløsninger har været brugt i mange år. Mangler du et tøjstativ til din bolig eller arbejdsplads, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, så derfor har vi altid; fri fragt, hurtig levering, 14 dages returret. Du kan også læse vores anmeldelser, hvor vi har 5 stjernet på Trustpilot.

Lav selv tøjstativ af vandrør

Mangler du noget nyt og anderledes til din bolig eller erhvervslokale, så anbefaler vi vores DIY design selv løsning. Du kan her bestille dit helt eget unikke tøjstativ i vvs rør, det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan laves i vandrør. Det eneste du skal gøre er, at sende os en email til raw58@raw58.websolay.dk med en stregtegning af dit tøjstativ med mål.

Tøjstativ med skohylde

Vi har udviklet en række tøjstativer med skohylde, hvor især vores Peter tøjstativ i rør egner sig særlig godt til soveværelset, hvor det kan blive en essentiel del af tøjopbevaringen. Tøjstativet kan både opbevare tøj og sko på skohylden.

Valg af materiale

Vi har inden vi åbnede webshoppen brugt lang tid på, at finde ud af hvilket materiale, som vi gerne ville lave vores tøjstativer ud af. Efter lang tids søgen faldt vores valg på vvs rør, da materialet både er slidstærk og bliver flottere med årene.

Vandrør til tøjstativ

Vandrør til tøjstativ holder i mange år og bliver kun pænere med årene, så snart du får brugt tøjstativet. Tøjstativerne får unikke og lette brugsmærker, når stativet bruges i dit hjem.

Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret