Skoreoler

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Skoreoler

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Moderne skoroler af rustikke jernrør

skoreoler i rustikke jernrør som skabt til enhver boligstil. Trænger din entre til et frisk pust? I modsætning til skoskabe, så er skoreoler praktiske til at stille sko fremme og lufttørre. Vores lille kollektion af sko stativer et godt bud på sko opbevaring med et fedt naturligt design og praktisk orden til entreen.

Udover du får et fedt design der skiller sig ud, får du også et skostativ i solide og bæredygtige materialer. Sko stativerne passe godt ind i en lille entre og kan rumme mange forskellige typer og størrelser af sko. Din sko opbevaring må gerne se cool ud, det er nemlig tit noget af det første øjet kaster sit blik henover ved sin entre. At få løftet skoene væk fra gulvet, gør det bare så meget nemmere at komme til med støvsugeren. 

En skoreol af køligt rustikt vandrør vil med garanti klæde både entreen og bryggerset. Vi har skoopbevaring til lille entre og skohylde til væg, for at imødekomme alle behov. Læs med her og bliv klogere på hvad vores skoreoler kan gøre for din bolig.

 

Enkel stilren skoreol til din sko opbevaring

Sophia skoreol er en smart skoreol du hænger op på væggen, i et lille hjørne der lige passer til din skoopbevaring. Denne skohylde til væg er perfekt til dig der ikke har meget plads til din skoopbevaring. Eller lige står og kan se det smarte i at udnytte et hjørne, som oftes står tomt eller er fyldt med andet ubrugeligt. Har du ikke brug for at skoreolen passer til et hjørne, kan du bedre vælge Felix skoreol.

Vores kunder vælger tit kan sætte 2-3 stk. over hinanden, rigtigt god måde at udnytte gulvplads på. Sophia skoreol er vores svar på at skabe en lille skoreol, der giver mange muligheder, men alligevel bevarer en elegant sko opbevaring. Super elegant, præcis som vi kan lide det!

Sophia skoreol er en fin og simpel skoreol af metalrør, hvilket gør at den passer godt ind i mange forskellige indretningsstile, da den fremstår naturlig og stilren. Et valg du sikkert kan tag for at opnå en fin minimalistisk stil i din bolig.

Når du har monteret den fine skoreol i væg hjørnet, fremstår Sophia skoreol yderst fantastisk. De to stilrene vandrør der følges af og afrunder med f.eks. en messing samling, kan virkelig løfte din sko opbevaring til et helt nyt niveau. Skoreolens fine form i hjørnet er som skræddersyet til vores øjne. 

 

Flot skohylde til væg der sætter kant

Felix skoreol er en smart skoreol der blot måler 24 cm. fra væg og ud, hvilket gør den en meget pladsbesparende skohylde. Ligesom med Sophia skoreol vælger vores kunder ofte at monterer flere skoreoler ovenpå hinanden, så man får maksimalt ud af pladsen.

Skoreolen er lavet af rustikke jernrør, der passer perfekt ind i enhver bolig stil. Simpelt stilrent design. Skoreolen er ikke flytbar, da den er egnet til væg montering. Hvilket gør den ideel til opbevaring af ens fodtøj, så skoene ikke bare flyder og roder entreen til. Samtidig har skohylde et industriel look der giver et råt metal look, vi elsker. 

Felix skoreol kan naturligvis også bruges til andet end bare sko. Benyt den f.eks. som en lille reol i stuen, til de steder hvor støvsugeren ikke kan komme under. Du kan også bruge den i badeværelset til håndklæder, ja fantasien har ingen grænser med denne skohylde til væg.

Når du har monteret Felix skoreol på den ønsket væg, kan du virkelig fornemme den enkelhed de to rå vandrør giver din boligindretning. Ligesom med Sophia skoreol kan denne skohylde virkelig også løfte din sko opbevaring til et helt nyt niveau. Stil evt. En flot vase, kurv eller plante ved siden af, det kan virkelig pynte godt i entreen.

 

Flexible skoreol til mere fodtøj

Charlie skoreol er en klassisk og stilren skoreol i rustikke jernrør der passer perfekt til entreen. Skoreol har to skohylder, som giver plads til dig der har mere fodtøj eller bare skal dele. Det er en yderst funktionel skoreol til skoopbevaring i entréen. Charlie skoreol skal ikke monteres til væg, hvilket gør reolen nem at flytte rundt med.

Du skal vælge en skoreol i vandrør hvis du ønsker et anderledes unik løsning, der har et råt og rustikt udtryk. Det er ikke uden grund at indretning med vandrør er yderst moderne og efterspurgt i mange indretningsstile. Selvom Charlie skoreol har del rør mere end Felix skoreol og Sophia skoreol, bevar den stadigvæk den enkelte og stilrene udtryk. 

Man skal ikke være bange for vores skoreoler  går i stykker, det er et yderst solidt og holdbart produkt, der holder for livet. Mange af vores kunder vælger også vores skoreoler på baggrund af deres solide og holdbar egenskaber. Vores skoreoler er også super nemme at rengøre fra fodtøjs rester. En let klud på toppen af de små overflader også du videre i rengøringen.

Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret